Can Llong dóna un vot de confiança al Govern per l'escola i l'institut

La proposta de pressupostos de 2016 no contempla partides per desenvolupar-los | Esperen que acabin incloent els estudis dels projectes

Norma Vidal
27 de maig del 2016
Actualitzat a les 14:19h
Les associacions de pares i mares (AMPA) de l’escola Virolet i l’institut Can Llong donen un vot de confiança a la Generalitat pel que fa al desenvolupament dels centres previstos en aquest barri a l’oest de la ciutat. Ho fan després de comprovar que en la proposta de pressupostos per aquest any no es contempla cap partida en aquest sentit, únicament una de poc més de 10.977,46 euros per a fer barracons a l’escola Virolet.
 
El col·lectiu assegura que el primer pas que cal dur a terme és l’estudi dels dos projectes, motiu pel qual caldria incorporar partides per aquest objectiu, mentre que entenen que l’execució de les obres podrien anar als pressupostos de 2017. “Tenim confiança que al menys per aquest any destinin una petit partida per a fer els estudis del projecte, només que es poguessin comprometre a iniciar-los ja seria un punt de partida”, explica a NacióSabadell Pilar Gómez, portaveu del col·lectiu.
 
Ara per ara, s’ha aconseguit que es facin a l’institut dues aules específiques amb una biblioteca, una aula laboratori i una aula de tecnologia que evitarà que els alumnes s’hagin de desplaçar a la plaça d’Espanya.