En Comú Podem vol fer un canvi real amb el 26-J

La candidatura s'ha presentat aquest dilluns a Sabadell

Presentació de la candidatura a Sabadell
Presentació de la candidatura a Sabadell | ECP
Redacció
24 de maig del 2016
La coalició En Comú Podem vol aprofitar les eleccions espanyoles del 26 de juny per aconseguir un "canvi real", en una revàlida dels comicis del 20 de desembre passat on es va obtenir un bon resultat a Sabadell. Precisament, la proposta s'ha presentat aquest dilluns a la capital vallesana, amb presència del diputat sabadellenc Joan Mena i el també diputat Josep Vendrell. 
 
"El passat 20-D vam irrompre al Congrés, vam guanyar al bipartidisme, i el proper 26 de juny la ciutadania ha de decidir quin govern vol: un govern al voltant del continuisme del PP, o un govern progressista, plural i d’esquerres", expressa Vendrell, que veu la data electoral com una "oportunitat de decantar la balança cap a les forces del canvi".
  
Joan Mena remarca la importància dels grans resultats que la formació va treure el passat 20D al Vallès Occidental, ja que "va significar una aportació substancial a la borsa de vots d’En Comú Podem al conjunt de Catalunya". El diputat assegura que són la única força que no es presenta sota la mateixes sigles que el passat 20-D a la resta de l’Estat espanyol.

"Hem entès el missatge que la gent ens va donar el passat 20-D i hem ampliat la confluència arreu de l’estat, la gent no vol que les forces del canvi competim entre nosaltres, vol que anem units, és per això que ens presentem en confluència a Catalunya com ja vam fer les darreres eleccions sota el nom d’En Comú Podem i a la resta de l'Estat com a Unidos Podemos”, afegeix.