Els treballadors de la Clínica del Vallès lamenten no tenir notícies del CatSalut

Asseguren que ara per ara no han rebut cita reunir-se, cosa que ja hauria d’haver passat | Han presentat una proposta de moció per al ple de dijous que l’oposició ha subscrit i que el govern ha replantejat

Pancarta davant de la Clínica del Vallès
Pancarta davant de la Clínica del Vallès | Núria Muñoz
Redacció
23 de maig del 2016
Els treballadors de la Clínica del Vallès asseguren que el CatSalut encara no els ha contactat per celebrar la reunió i abordar la integració de feina i empleats a les rutines de l’Hospital Parc Taulí i l’Hospital de Terrassa. Aquest era el compromís del Departament de Salut, que preveu assumir part de la plantilla amb l’assumpció de la càrrega de feina procedent del centre privat en el marc del final de les derivacions.
 
El col·lectiu assegura que tot i l’oferta de diàleg del conseller de Salut, Toni Comín, no hi ha a dia d’avui ni tan sols una previsió de la convocatòria per reunir-se i abordar el procediment. “Entenem que se’ns tira el tems a sobre perquè les derivacions acabaran a l’estiu, només sabem que Comín va dir que es faria una taula per parlar del tema amb conselleria, comitè i assessors, però no s’ha convocat”, explica la presidenta del comitè, Matilde Toro.
 
Per aquest motiu, el col·lectiu ha plantejat als grups municipals una moció per al ple de dijous en defensa dels compromisos i instar el Departament de Salut a prendre les mesures necessàries i concretes per garantir els actuals llocs de treball que s’han d’absorbir. Els treballadors asseguren que mentre l’oposició ha acceptat el text, els quatre grups municipals que conformen el govern local han plantejat un text idèntic, però sense fer esment al punt que parla sobre els llocs de treball, motiu pel qual a dia d’avui es preveu que es presentaran dues mocions semblants al ple.