CDC vol que onegi l'estelada a l'Ajuntament durant la final de la Copa del Rei

Carles Rossinyol ha fet arribar la proposta a l'alcalde de Sabadell | Considera que la prohibició és un atac directe a la llibertat d'expressió

Norma Vidal
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 20:51h
Estelades al Camp Nou.
Estelades al Camp Nou. | Plataforma Pro Seleccions
El cap de llista de CDC, Carles Rossinyol, ha demanat a l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), que faci onejar l'estelada a l'Ajuntament coincidint amb la final de la Copa del Rei i en senyal protesta per la prohibició d'entrar aquestes banderes al Vicente Calderón durant el partit que se celebrà diumenge. 

Per Rossinyol, el fet que la delegada del govern a Madrid hagi decidit prohibir l’entrada d’estelades a l'estadi és un "atac directe a la llibertat d’expressió" de molts catalans i catalanes. “Lamento profundament que el govern de l’Estat hagi arribat fins a aquest punt de prohibir una bandera totalment legal i que representa l’anhel de molts catalans i catalanes”, ha assegurat el convergent. 

Per aquest motiu, el cap de llista de CDC demana que la delegació del govern a Madrid reconsideri aquesta mesura i que permeti l’entrada d’estelades a la final de la Copa del Rei.