Sant Quirze acull un nou concepte de Mostra Gastronòmica: Tasta SQV

El programa inclou menús, tast de vins, tapes, vermut i activitats paral·leles, així com la proposta SQV Black Music Festival

Redacció
19 de maig del 2016
Sant Quirze celebra la primera edició del Tasta SQV, un nou concepte de Mostra Gastronòmica que té com a objectiu promocionar la cuina del municipi en un ampli sentit. La iniciativa inclou un menú Tasta SQV, tast de vins, tapes, vermut i activitats paral·leles, així com la proposta SQV Black Music Festival.

Del 6 al 12 de juny els diferents restaurants participants oferiran un Menú Tasta SQV. Es tracta d’una selecció de plats disponibles en els mateixos establiments durant tota la setmana. Els preus se situen entre els 6,95 i els 20 euros, i contemplen un ampli ventall de propostes, des de les més tradicionals fins les més atrevides. En total, 18 menús Tasta SQV a disposició dels clients.

Dijous 9 de juny el celler de Can Barra acollirà un tast de vins amb cellers participants de les DO Priorat, Navarra, Penedès i Montsant. A més, hi haurà representació de caves i destil·lats i acompanyament de tapes. Serà de 19:00 a 23:00 hores. El preu d’entrada és de 5 euros. 

Dissabte 11 de juny al vespre serà el torn de la mostra de tapes. La rambla de Lluís Companys acollirà aquesta cita a partir de les 19 hores. Els assistents podran escollir una gran varietat de plats, que podeu consultar al programa. A més, hi haurà actuacions musicals en el marc del Festival de Música Negra. Els preus oscil·len entre els 1,5 i els 5 euros.

La setmana tancarà amb vermuts musicals al bar Estraperlo, bar La Lila, Ferretti, La Bodegueta, El Niu del Mussol/Lossum, La Place, Pa amb Xocolata, i la pastisseria Art Bo.

Al llarg de la setmana els bars i restaurants organtizen també tota una sèrie d’activitats relacionades amb la gastronomia, com ara xerrades, tallers i fins i tot una ballada de swing. A més, el programa de Ràdio Sant Quirze, la Llista Negra, i l’Associació de Músics de Sant Quirze organitzen durant els dies del Tasta la primera edició del SQV Black Music Festival. Les actuacions començaran dijous a Can Barra, i s’allargaran fins el dia 12 de juny amb un vermut musical.