Ciuró, candidata de CDC al Vallès a les eleccions al Congrés

La sabadellenca ha obtingut el 89% dels vots en l'assemblea comarcal | Assegura que a Madrid "encara hi ha molta feina" i que cal treballar per afavorir els interessos dels vallesans "mentre Catalunya no sigui un Estat"

Lourdes Ciuró, en un acte a Sabadell
Lourdes Ciuró, en un acte a Sabadell | Albert Segura
Redacció
18 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:02h
La sabadellenca Lourdes Ciuró ha tornat a ser escollida, pel 89% dels vots, candidata de Convergència al Vallès a les eleccions del Congrés del Diputats del proper 26 de juny. La decisió es va prendre en el marc de l'assemblea comarcal que la formació va celebrar dimarts. Ciuró encara el repte amb la mateixa il·lusió que fa uns mesos i lamenta que els partits espanyols no han sabut posar-se d’acord per impulsar les seves polítiques.

La convergent va afirmar que la repetició de les eleccions és una cosa insòlita i que ha estat a conseqüència que els partits polítics espanyols no han sabut posar-se d’acord. “Em torno a presentar perquè a Madrid encara hi hem de fer molta feina. Hem de treballar per afavorir els interessos dels vallesans mentre no siguem un Estat”, va apuntar.

Convergència té previst celebrar un Congrés els propers 6,7 i 8 de juliol. Aquesta trobada serà l'espai on, en funció dels resultats del superdissabte 21 de maig, es refundarà el partit o se’n crearà un de nou.