Diversos ajuntaments barcelonins repartiran cordons de vambes amb els colors de la bandera LGTB

L'acció, adreçada sobretot a monitors d'activitats de lleure i esportives, es realitzarà en el marc del Dia Mundial Contra l’Homofòbia i la Transfòbia

Redacció
17 de maig del 2016

La bandera de l'arc de Sant Martí lluirà a diversos ajuntaments catalans. Foto: Martí Albesa


El proper 17 de maig se celebra el Dia Mundial contra l’Homofòbia i la Transfòbia, que se celebra arreu del món el 17 de maig. Com a mostra d’adhesió a aquesta celebració, la bandera de l’arc de Sant Martí, que simbolitza la llibertat d’opció sexual, estarà hissada a diversos ajuntaments i institucions catalanes.

Una de les novetats d'enguany serà que diversos ajuntaments de la demarcació de Barcelona repartiran cordons amb els colors de la bandera de l'arc iris, per tal que les persones que vulguin se’ls posin en el seu calçat, mostrant així la seva adhesió a la commemoració. Aquesta acció s’adreça inicialment a monitors de les activitats de lleure, d'activitats esportives i públic jove en general, i vol contribuir a fer visible el rebuig a la discriminació i el reconeixement de la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

De moment, s'ha confirmat que es repartiran cordons antihomofòbics a Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Ripollet, Sant Quirze del Vallès, Santa Coloma de Gramenet, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.