El CatSalut planteja incorporar treballadors de la Clínica del Vallès al Taulí

La proposta s’ha presentat als representants dels empleats en una reunió a Barcelona | Tot i que no hi ha una proposta concreta la idea seria endur-se els empleats que calguin amb l’assumpció de noves càrregues de treball

Pancarta davant de la Clínica del Vallès
Pancarta davant de la Clínica del Vallès | Núria Muñoz
Redacció
12 de maig del 2016
Actualitzat el 13 de maig a la 13:03h
El CatSalut preveu incorporar els treballadors de la Clínica del Vallès que es vegin afectats per la reestructuració de l’espai sanitari al Vallès Occidental a l’Hospital Parc Taulí, així com al Consorci Sanitari de Terrassa. Així els ho ha traslladat als treballadors i a l’empresa, QuirónSalud, en el marc d’una reunió mantinguda avui a la seu del CatSalut, a Barcelona.
 
“El plantejament del CatSalut és que l’impacte als treballadors sigui neutre”, explica a NacióSabadell la presidenta del comitè d’empresa de la Clínica del Vallès, Matilde Toro. Així, la voluntat és que amb la incorporació de les tasques i serveis que actualment estan derivades a aquest centre sabadellenc, també s’assumeixi la plantilla, sense que en cap moment s’hagi utilitzat el concepte de subrogar personal.
 
Amb aquesta idea, la setmana que ve es preveu la convocatòria d’una taula tècnica en què s’analitzaran tots els elements disposats, però a priori a la direcció de QuirónSalud li semblaria bona la proposta, segons el comitè d’empresa. La idea inicial de la firma passava per acomiadar 109 treballadors que suposarien un excedent per l’actualització de la càrrega de treball resultant del final de les derivacions procedents del Taulí, motiu pel qual es tractaria d’una solució que satisfaria totes les parts.