C's reclama un pla municipal per ajudar als joves emprenedors locals

Adrián Hernández demana "agilitzar els tràmits burocràtics per impulsar projectes com el dels sabadellencs que han guanyat l'edició espanyola del prestigiós GSEA"

Redacció
12 de maig del 2016
El Grup Municipal de Ciutadans (C's) a Sabadell ha reclamat a l'equip de govern "un pla per ajudar als joves emprenedors del municipi a agilitzar els tràmits burocràtics per crear les seves empreses i impulsar els seus projectes, com el dels sabadellencs que han guanyat l'edició espanyola del prestigiós Global Student Entrepeneur Awards (GSEA) 2016", ha explicat el portaveu, Adrián Hernández. El regidor i la diputada sabadellenca, Laura Vilchez, s'han reunit amb els joves de Sabadell guanyadors d'aquest certamen celebrat el març passat a Madrid. A la trobada també hi va assistir la presidenta del Grup de C's al Parlament i cap de l'oposició, Inés Arrimadas, que es va interessar per la idea empresarial dels joves sabadellencs. 

Hernández ha explicat que els joves els van transmetre les dificultats administratives que han hagut de superar per treure endavant la seva iniciativa i també la necessitat de fomentar les ajudes als emprenedors. La formació taronja afirma que "sempre està compromesa amb els joves emprenedors i per això ha impulsat accions per facilitar la creació d'aquest tipus d'empreses, així com mesures per als autònoms", ha recordat el regidor.

L'aplicació guardonada -disponible en Android i IOS- facilita a les persones que volen sortir de nit l'accés a discoteques amb informació completa de cadascuna d'elles, amb descomptes en les entrades i evitant les cues o esperes. Aquests estudiants d'Empresarials de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han aconseguit convertir la seva idea en un referent de l'oci nocturn a Barcelona i Girona i ara assumeixen el repte d'implantar aquest servei en grans ciutats europees com Madrid, Berlín, Eivissa i Londres.

El portaveu municipal els ha desitjat "la millor de les sorts per competir en la final mundial de Bangkok", on defensaran el seu projecte enfront dels finalistes dels altres 29 països participants del GSEA.