Artistes i alumnat exposen els seus treballs a la Casa Vila-Puig

Avui s'inaugura la mostra en què han participat 11 centres educatius del municipi

per Redacció, 11 de maig de 2016 a les 19:00 |
Escolars participant en el projecte | Ajuntament de Sant Quirze
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Casa de Cultura Vila-Puig acull fins al 29 de maig una exposició col·lectiva de l’alumnat dels 11 centres educatius que enguany han participat en el projecte Artistes a les escoles. És el segon any que es duu a terme aquesta iniciativa, que consisteix que un artista del municipi deixa en préstec una o vàries obres a un centre educatiu per exposar-les, tot convertint les escoles i els instituts en petites galeries d'art per on passen l'alumnat, el professorat i els pares i les mares dels escolars.

El projecte també té per objectiu que l'alumnat, des de diferents àrees del currículum, analitzi l'obra i el procés creatiu de l'artista relacionant-ho amb la comprensió i coneixement de l'art entès com una manifestació cultural de la societat a la qual pertany. Fins i tot, l'artista està convidat a visitar les aules per tal que els i les alumnes facin preguntes al voltant de les seves obres i els ensenyi de primera mà i in situ la seva particular forma de crear. Per últim, els nens i les nenes s'atreveixen a crear les seves pròpies obres d'art a partir de tot el que els han anat treballant i descobrint.

 

Participació