La Zona Hermètica retreu a l'alcalde les seves declaracions pejoratives

Juli Fernàndez assegurava que no comparteix el model d'oci nocturn que promociona aquest espai a Sabadell

La discoteca Bora Bora és una de les més emblemàtiques de la Zona Hermètica de Sabadell
La discoteca Bora Bora és una de les més emblemàtiques de la Zona Hermètica de Sabadell | Norma Vidal
Redacció
02 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:11h
El president de l’associació d’oci nocturn de la Zona Hermètica de Sabadell, Joan Cosp, replica durament a les declaracions de l’alcalde, Juli Fernàndez, que la setmana passada va criticar el model que promou aquest espai de la ciutat. A través d'un comunicat, Cosp recorda que el tipus d'oci nocturn que dominava en aquest espai ara fa uns anys ha desaparegut, reduint-se considerablement el nombre de discoteques i, per tant, d'usuaris.

Fernàndez assegurava la setmana passada en roda de premsa que Sabadell no volia ser la capital de l'oci nocturn metropolità, motiu pel qual, un cop tancades les discoteques de la Zona Hermètica, caldria analitzar quin tipus d'oferta interessa per a la ciutat. "De gairebé una quarantena de locals que a finals dels anys 90 i havia a la Zona Hermètica, ara només en queden una dotzena, i d'aquests només la meitat funcionen, per tant, l'oferta d'oci nocturn és similar, o fins i tot inferior, a la de zones d'oci de ciutats com Mataró o Badalona", assenyala Cosp.

En aquest sentit, afegeix que "ni som ja capital d'oci nocturn ni ho volem ser, senzillament el que volem és conservar els llocs de treball i garantir el futur de les nostres petites empreses, gestionades totes elles per societats sabadellenques". De la mateixa manera, recorda que han presentat propostes en els darrers cinc anys, sense que se'ls hagi donat respostes amb garanties, fins el punt que assegura que el mateix Fernàndez ha ajornat les reunions previstes amb el col·lectiu.