Torna el «Mou-te per l'Esquitx-Kilòmetre Solidari»

L0objectiu és becar les colònies i els casals d'estiu a nens i joves sense recursos

Edició de l'any passat de la iniciativa de l'Esquitx.
per Redacció, 1 de maig de 2016 a les 17:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El projecte Mou-te per l'Esquitx-Kilòmetre Solidari enceta la seva tercera edició per becar les colònies i els casals d'estiu a nens i joves sense recursos. Els interessats en córrer la Cursa Popular de la Festa Major de Sabadell, el pròxim 4 de setembre, amb la samarreta de l'Associació Juvenil Esquitx es poden inscriure al projecte a través del portal web kilometresolidari.cat.

En una segona fase, a partir del 29 de maig, els voluntaris buscaran fons a través d'una campanya de micromecenatge a migranodearena.org. Els diners recaptats serviran per becar les colònies i els casals d'estiu a nens i joves amb pocs recursos i en situació de vulnerabilitat. 


El col·lectiu es fixa com a repte superar la implicació de les edicions anteriors, que van mobilitzar un total de 105 voluntaris i van sumar 8.415 euros. “Volem seguir donant oportunitats als infants més vulnerables, però també servir com a referent per a altres entitats del tercer sector interessades en engegar el seu propi Kilòmetre Solidari”, assenyala l'impulsor del Kilòmetre Solidari, Jordi Pi.

 

Participació