Detinguda a Sabadell per agredir una dona amb un ganivet i intentar calar foc al pis

Ha passat al barri de Ca n'Oriac | La víctima ha estat traslladada amb ferides de gravetat a l'Hospital Parc Taulí

Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:37h
Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 37 anys i amb domicili a la localitat de Sabadell, com a presumpta autora d’una temptativa d’homicidi i una altra temptativa d’incendi. Els fets han passat aquest matí quan la presumpta agressora ha irromput a casa de la víctima, també dona i resident al barri de Ca n'Oriac, i l’ha agredit amb un ganivet de cuina.

A l’interior del pis hi havia en aquells moments l’ex-parella de l’agressora. La dona també hauria intentat calar foc a l’habitatge llençant una garrafa de gasoil al mig del menjador. La víctima ha pogut sortir del domicili i ha avisat als Mossos d’Esquadra que immediatament s’han desplaçat al lloc dels fets, on han trobat la dona que estava sent atesa per metges del Servei d’Emergències Mèdiques. La dona ha estat traslladada en estat greu a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.
 
Els Mossos d’Esquadra han contactat amb l’home que es trobava a l’interior del domicili quan han passat els fets. L’home ha explicat que estava allà perquè era amic de la víctima i que l’agressora havia estat parella d’ell. Així mateix, els ha comunicat on sospitava que es podia trobar, ja que hauria fugit del pis després d’intentar incendiar-lo. Els agents s’han desplaçat fins al lloc indicat i han detingut a la dona.
 
En el moment de la detenció, la dona tenia restes de sang pel cos i cremades a les plantes dels peus. Els agents han trobat a l’interior del domicili la roba que portava durant l’agressió, que desprenia una forta olor de gasoil.
 
La presumpta agressora, que ha estat traslladada a dependències policials, passarà a disposició judicial durant les properes hores.