Recullen 3.042 signatures en defensa de la Zona Hermètica

L’alcalde, Juli Fernàndez, assegura que les converses seguiran per redefinir l’oci nocturn a la ciutat | Lamenta que no s’hagi treballat en els últims cinc anys per construir alternatives

La discoteca Bora Bora és una de les més emblemàtiques de la Zona Hermètica de Sabadell
La discoteca Bora Bora és una de les més emblemàtiques de la Zona Hermètica de Sabadell | Norma Vidal
Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:57h
Els promotors de l’oci nocturn a la Zona Hermètica no baixen els braços i ja han recollit unes 3.042 signatures perquè es mantingui l’activitat de discoteques, bars i pubs musicals. L’Ajuntament té la intenció ferma de seguir el mandat del ple i posar punt i final de l’espai a partir de l’1 de juny.
 
L’Associació d’Empresaris d’Oci Nocturn de la Zona Hermètica de Sabadell ha tirat endavant la iniciativa com un dels darrers recursos per evitar el tancament de les discoteques, sense que s’hagi establert un emplaçament per traslladar l’activitat que s’hi duu a terme. “Esperem que aquesta xifra de signatures tant important faci reaccionar l’Ajuntament i que es comprometi a revisar el Pla Especial, perquè seria una mala noticia que d’aquí a un mes desapareguin totes les discoteques de la Zona Hermètica”, explica el president del col·lectiu, Joan Cosp. 
 
En aquest sentit, considera que no hi ha “cap urgència” pel tancament perquè no hi ha cap altra activitat prevista per ocupar els espais de les discoteques. ”El problema de soroll han disminuït molt ja que només queden 13 locals dels 40 que hi havia l’any 2010 quan es va aprovar el Pla Especial”, afegeix.
 
Amb tot, aquesta tarda el tema arriba al ple a través d’una moció del grup municipal de Ciutadans, un dels punts més calents dels previstos per a la sessió ordinària del mes d’abril.