El DesTapa't Sabadell proposa 41 locals amb tapa i cervesa a 2,50€

Es tracta de la cinquena edició de la cita | Entre els clients se sortejaran sopars en el restaurant que escullin

Presentació de la cinquena edició del Destapa't Sabadell
Presentació de la cinquena edició del Destapa't Sabadell | Albert Segura
Redacció
27 d'abril del 2016
Actualitzat el 28 d'abril a les 12:31h
La cinquena edició del DesTapa’t Sabadell arrenca aquest dijous amb la mirada posada a les 35.000 tapes que es van servir l’any passat. Un total de 41 establiments de tota la ciutat se sumen a la proposta, que ofereix una tapa i un quinto o una canya per 2.50 euros. La iniciativa s’allargarà fins el 9 de maig.
 
La ruta gastronòmica ve acompanyada d’unes butlletes que serviran perquè els clients, si així ho volen, valorin la tapa degustada. Amb les votacions s’escollirà la Tapa de l’Any, però a més els participants entraran en el sorteig de sopars en els restaurants que escullin de la ciutat.
 
“No pretenem guanyar diners, sinó donar-nos a conèixer i atraure gent de tot arreu”, explica el president del Gremi d’Hosteleria de Sabadell, Jordi Roca.
 
Tapes tecnològiques
 
En aquesta ocasió les noves tecnologies s’alien amb els amants de les tapes, gràcies a l’aplicació Layar disponible per a Android i iOS, que permet localitzar amb realitat augmentada o sobre el mapa els restaurants que s’han sumat a la iniciativa. Un cop instal·lada, cal localitzar la capa "DesTapa’t Sabadell".