Sabadell manté que la Zona Hermètica tancarà el dia 1 de juny

L’alcalde, Juli Fernàndez, assegura que les converses seguiran per redefinir l’oci nocturn a la ciutat | Lamenta que no s’hagi treballat en els últims cinc anys per construir alternatives

La discoteca Bora Bora és una de les més emblemàtiques de la Zona Hermètica de Sabadell
La discoteca Bora Bora és una de les més emblemàtiques de la Zona Hermètica de Sabadell | Norma Vidal
Redacció
27 d'abril del 2016
Actualitzat el 28 d'abril a les 12:00h
L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, manté que el proper 30 de maig serà l’últim dia què els locals de la Zona Hermètica podran obrir al públic. Així ho estableix el Pla especial de regulació dels usos recreatiu i de restauració al barri de Gràcia (PE-63) de 2005, modificat el 2011, que establia la data límit en què les discoteques podien seguir obertes.
 
Fernàndez apunta que en aquests cinc anys hi ha hagut temps suficient per plantejar què fer amb l’oci nocturn a la ciutat, amb possibilitats com la que es va dibuixar d’inici d’instal·lar-se a Sant pau de Riu-sec. “No s’ha treballat en una ordenació alternativa”, retreu.
 
En aquest sentit l’alcalde assegura que no vol que Sabadell sigui “la capital de l’oci nocturn metropolità, com hi ha estat durant tant de temps”, un fet costós a diferents nivells per a la ciutat, com l’econòmic o el que fa referència a la convivència. “Pretenem que a la nostra ciutat hi hagi una oferta d’oci dimensionada per la nostra mida”, afegeix
 
En aquest sentit, assegura que a partir de juny s’aplicarà la disciplina urbanística corresponent, amb els procediments administratius adients per comprovar quina és la situació en aquest espai.