Quatre persones ferides en ensorrar-se el balcó d'una casa a Castellar del Vallès

Les víctimes, entre les quals hi ha un nadó d'onze mesos, estan en estat lleu o menys greu

La casa on s'ha ensorrat el balcó
La casa on s'ha ensorrat el balcó | Google Street View
ACN
23 d'abril del 2016
Actualitzat a les 15:29h

La casa on s'ha ensorrat el sostre Foto: Google Street View


Quatre persones, entre les quals un menor d'onze mesos, ha resultat ferides aquest migdia després que s'ha ensorrat un balcó en una casa de Castellar del Vallès. Les víctimes, que han estat traslladades a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, tenen contusions múltiples i el seu estat és lleu o menys greu, segons han informat els Bombers, que treballen des de dos quarts de dues en les tasques de sanejament de les restes.

Els fets han passat al carrer Serra de Sant Feliu, 71, de Sant Feliu del Racó. El balcó de la planta superior, d'uns 25 metres quadrats de superfície (10 d'ample per 2,5 de fondària) s’ha ensorrat sobre el porxo de la casa, on en aquell moment hi havia cinc persones.

El SEM, que hi ha destinat tres unitats, ha atès les cinc persones afectades; 4 adults i un menor d'onze mesos. Un dels adults ha estat donat d'alta in situ. Per això, tan sols han estat traslladades 4 persones, a l'Hospital Universitari Parc Taulí, de Sabadell. Totes elles, amb contusions múltiples, en estat lleu o menys greu.

Els Bombers estan retirant totes les parts del balcó que encara no han caigut i que han quedat totalment inestables. Es desconeixen les causes de l'ensorrament. Per això, i a falta d'una inspecció feta en companyia de tècnics municipals, els Bombers precintaran tota la casa.