La UAB condemna «sense pal·liatius» els aldarulls i rebutja la presència de neonazis

El centre havia reforçat la vigilància i la seguretat i havia alertat els responsables de la seguretat pública davant de l'acte de SCC

Grup feixista a la UAB
Grup feixista a la UAB | NacióDigital
ACN
22 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:00h

L'equip de govern de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) condemna "sense pal·liatius els fets violents ocorreguts" aquest divendres al migdia i ha expressat el seu "rebuig absolut a les ideologies totalitàries a la universitat". Ho ha dit en un comunicat després que la presència d'una quinzena de neonazis hagi acabat en aldarulls i amb un mosso d'esquadra i un agent de seguretat de la UAB ferits.

La universitat ha informat que l'associació estudiantil Societat Civil Catalana havia instal·lat una carpa per informar de les seves activitats a l'entrada de la Facultat d'Economia i Empresa, i que l'equip de govern ja havia reforçat la vigilància i seguretat "per tal de garantir la seguretat de les persones i el seu dret a la llibertat d'expressió". El centre també ho havia posat en coneixement dels responsables de seguretat pública, que finalment han hagut d'actuar.