​Roses per aliments al Mercat Central de Sabadell

Per tercer any el mercat es mobilitza a favor del Rebost Solidari

per Ana González, 23 d'abril de 2016 a les 10:00 |
El Mercat Central es mobilitza per Sant Jordi | Obra Social la Caixa
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Mercat Central de Sabadell recull aliments per al Rebost Solidari coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Així, els clients rebran una rosa per cada donació, que es destinarà a les famílies més necesitades.

Es tracta del tercer any d'aquesta campanya solidària d'intercanvi de roses per aliments. Les donacions han de ser d'aliments no peribles com sucre, galetes, oli, tomàquet fregit o pasta. Així, el Rebost Solidari ha ubicat al mig del mercat un espai preparat per a la recollida i per fomentar la participació entre els clients.


La finalitat és incrementar les reserves d’aliments que el Rebost recull de forma permanent. Actualment el Rebost, que està format per 26 entitats, atén cada mes unes 2.150 famílies.

A més, el Mercat Central de Sabadell donarà en forma d'aliments els diners que va rebre com a comissió per la venda de la Loteria Catalana; i el supermercat Consum, situat al mateix mercat, també hi col·laborarà amb més aliments. De la seva banda, l' ́Obra Social “la Caixa” ha col·laborat amb 3.000€. Aquest import permet que el mercat compri hamburgueses de pollastre, que són repartides durant el dispositiu d’estiu, al Rebost Solidari. En aquesta època de l ́any, els nens no van a l’escola i necessiten una aportació extra de proteïnes i vitamines per al seu creixement. 

 

Participació