Sant Quirze, un Sant Jordi més enllà de roses i llibres

Les associacions de comerciants donen forma a Sant Jordi

Ana González
22 d'abril del 2016
El comerç de Sant Quirze amb Sant Jordi

Botigues i establiments de Sant Quirze del Vallès surten aquest dissabte al carrer per celebrar Sant Jordi. En el marc de la iniciativa Botigues al Carrer, organitzada per l'Ajuntament de Sant Quirze, la ciutat gaudirà d'activitats culturals que es repartiran per diferents espais.

Així, l'Associació Sant Quirze Comerç centralitza les seves propostes a la plaça d'Anselm Calvé durant el matí. Està previst el lliurament de la primera edició del concurs de punts llibre, una màster class de zumba, una sessió de contes i teatre; a més de les parades dels comerços i les seves activitats.

L’Agrupació de Botiguers i Comerciants, amb la col•laboració de 66 establiments, també hi serà present. Els comerços lliuraran un exemplar del llibre 'Sant Quirze en moviment' als clients. A més, durant tot el dia hi haurà ofertes i promocions a les porxades de l’avinguda de Pau Casals.

L'altre escenari de la diada serà el Parc de les Morisques, on diverses entitats instal·laran les seves parades de venda de llibres i roses.