Cassolada davant la seu del PP de Sabadell contra la impugnació de la ILP

Més d’un centenar de persones s’han concentrat per exigir que no es tombi la llei | La iniciativa defensa el dret a accedir a subministraments bàsics

Membres de la PAHC penjant cartells a la façana de la seu del PP de Sabadell
Membres de la PAHC penjant cartells a la façana de la seu del PP de Sabadell | Albert Segura
Redacció
18 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:36h
Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquesta tarda davant la seu del partit Popular (PP) de Sabadell per exigir que el govern espanyol no presenti recurs contra la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) aprovada pel Parlament de Catalunya en defensa de l’accés al subministrament de serveis bàsics. El col·lectiu ha fet una sonora cassolada en ple carrer Àngel Guimerà, on han penjat un cartell a la façana fent un pilar.
 
“El PP intenta impugnar davant del Tribunal Constitucional una ILP catalana aprovada amb centenars de persones a favor i la majoria de grups parlamentaris, que responen així a l’emergència social”, ha explicat el portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Crisi (PAHC), Albert Jiménez. L’entitat ha estat organitzadora de la convocatòria.
 
“No està legitimat, encara que tingui la majoria absoluta no en té, és una qüestió de voluntats d’una elit política i econòmica”, ha afegit Jiménez. El grup s’ha quedat una bona estona al carrer, tot i que a l’interior de la seu no hi havia ningú.
 

Marxa de la protesta en plena Rambla. Foto: Albert Segura