Les bicicletes prenen Sabadell

Aquest diumenge se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta | Diverses activitats conformen els actes de celebració des d'aquest dimarts

Redacció
19 d'abril del 2016
Exhibició de bibicletes de trial
Exhibició de bibicletes de trial | Norma Vidal
L'Associació Cicloamics Sabadell i l'Ajuntament organitzen aquest diumenge, coincidint amb el Dia Mundial de la Bicicleta, diverses activitats vinculades amb el món de les dues rodes. Tallers, exposicions, projecció de documental i altres activitats per a tota la família convidaran a fer servir aquest mitjà de transport ecològic i econòmic.

Les activitats arrenquen avui dimarts, amb la projecció del documental Bikes vs Cars (2015), a les 19.00 hores, al Casal Pere Quart. El 24 d'abril hi haurà l’acte central, des de les 11 del matí fins a les 7 de la tarda, al passeig de la Plaça Major. Entre les activitats programades hi ha l'exposició de Climent Santiago, una col·lecció personal de més de 50 bicicletes antigues que du per nom ”Quina bici tenies de petit?”.

També tindrà lloc la primers Trobada de Bicis Custom i Clàssiques, oberta a la participació de tothom. La jornada comptarà amb la participació de Werens, que realitzarà una ruta pedalada i pintarà en directe. A més, Alan Rovira (9 vegades títol d'Espanya, 2 vegades d'Europa i 3 vegades del Món) i Joan Fusalba faran una exhibició de bicitrial.

Alguns comerços relacionats amb el món de la bicicleta tindran exposició, tallers de reparació i posada a punt. També es comptarà amb la participació d’una perruqueria, que farà talls hipster gratuïts in situ i arreglarà algunes barbes. Per als més petits hi haurà taller de manualitats. Durant la jornada s’oferirà aparcament de bicis vigilat gratuït.