Rescaten una veïna que havia caigut per un barranc a Polinyà

La dona té un trencament de tíbia

Equips d'emergències atenent la dona
Equips d'emergències atenent la dona | Policia Local de Polinyà
Redacció
17 d'abril del 2016
Els Bombers de la Generalitat, el Sistema d’Emergències Mèdiques i la Policia Local de Polinyà van participar ahir per la tarda en el rescat d’una dona gran al municipi vallesà. La dona va caure per un barranc.
 
Els fets van passar poc abans de les 18.00 hores d’aquest dissabte. La dona passejava per la zona de la riera quan per causes que es desconeixen va perdre l’equilibri i va caure pel barranc.
 
En la caiguda es va trencar una tíbia, motiu pel qual la van traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="und" dir="ltr">Efectius de <a href="https://twitter.com/hashtag/policialocal?src=hash">#policialocal</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/SEM?src=hash">#SEM</a> i <a href="https://twitter.com/hashtag/bomberscat?src=hash">#bomberscat</a> participen rescat dona 78 anys x caiguda barranc <a href="https://twitter.com/hashtag/Poliny%C3%A0?src=hash">#Polinyà</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/info?src=hash">#info</a> <a href="https://t.co/5zJ6P4IPQc">pic.twitter.com/5zJ6P4IPQc</a></p>&mdash; Policia Polinyà (@PLPolinya) <a href="https://twitter.com/PLPolinya/status/721376936598102017">16 d’abril de 2016</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>