Demà es talla el trànsit al camí de Torre-romeu i al carrer de l'Onyar

Per obres de reparació del mur entre aquests carrers

Nou tall a la via pública
Nou tall a la via pública | GoogleMaps
Redacció
18 d'abril del 2016
Aquest proper dimarts, 19 d’abril, començaran les obres de reparació del mur entre el carrers de l’Onyar i el camí de Torre-romeu. Les obres comportaran el tall del trànsit en ambdós sentits al camí de Torre-romeu, entre la ronda de l’Ebre i el carrer de Segre. Es podrà accedir al carrer de l’Onyar, però també quedarà tallat entre els carrers del Francolí i del Congost.

S’eliminarà la zona d’estacionament a tot el carrer de l’Onyar, on també hi haurà canvis en l’emplaçament d’alguns contenidors d’escombraries. Els guals del carrer d’Onyar, entre els carrers del Francolí i el Congost, quedaran sense accés. El carrer del Congost quedarà sense continuïtat i s’habilitarà el doble sentit de circulació per a l’accés dels veïns. També hi haurà una zona d’aparcament provisional al camí de Torre-romeu, a la part més propera al carrer del Segre.

En relació amb el transport públic, es veuran afectades les línies 4-44 i F4, així com la línia 23, que modificaran el recorregut. En sentit Centre, les línies 4-44, F4 i 23 circularan per la ronda de l’Ebre, el carrer del Guadiana i el carrer de Flamicell –recorregut habitual– fent les parades existents fins al carrer del Segre, on es desviaran a la dreta per agafar el carrer de la Noguera Pallaresa, sense fer parades, per sortir a la ronda de l’Ebre i continuar el recorregut. Quedarà sense servei la parada del carrer del Segre.

En sentit del Poblenou i Can Roqueta, des del camí de Torre-romeu les línies 4-44 i F4 giraran directament a la ronda de l’Ebre, on es fa una nova parada provisional a la mateixa ronda de l’Ebre amb el carrer del Guadiana, que comptarà amb un nou pas de vianants semaforitzat. Quedaran sense servei la parada del camí de Torre-romeu i les dues parades del carrer de la Noguera Pallaresa.

Pel que fa a la circulació del trànsit privat, podran accedir al barri per les rutes habituals des de la ronda de l’Ebre mitjançant el carrer del Guadiana i carrer del Flamicell o bé des la ronda de l’Ebre a través del carrer del Llobregat.

L’Ajuntament va informar ahir dels canvis a l’Associació de Veïns de Torre-romeu i als residents a la zona, en una reunió al Centre Cívic de Torre-romeu. També s’han distribuït avisos a les bústies i en forma de cartelleria a la zona afectada, als carrers adjacents i al carrer de Sau, a més dels equipaments públics. Els propietaris dels guals també han estat informats i s’ha gestionat una solució per permetre la càrrega i descàrrega quan sigui necessari.

El regidor d'Espai Públic, Xavier Guerrero, ha declarat que “les obres de reparació del mur són la resposta a una reivindicació veïnal molt antiga, que no s'havia atès mai, malgrat que des del 2011 es disposava d'un informe tècnic que aconsellava la reparació urgent. Es dóna la circumstància que en aquesta mateixa època es varen destinar 6,5 milions d'euros a construir el Centre Cívic dos carrers més amunt”.