​Sant Quirze orienta els menors sobre l'ús segur d'Internet

El taller estarà impartit per un tècnic assessor del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya

per Ana González , 13 d'abril de 2016 a les 17:00 |
L'objectiu es protegir els menors a Internet | Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre Cívic de Can Feliu de Sant Quirze del Vallès acull aquest dijous a les set del vespre un taller d'orientació per a famílies en l'ús segur d'Internet i les xarxes socials. L'activitat, que s'adreça a pares i tutors amb fills entre els tres i els 16 anys, se centra en el control dels dispositius i ús d'Internet a les llars.

L'objectiu és orientar els participants sobre l'ús d'Internet i la navegació en entors segurs, la configuració de privacitat a xarxes socials, els sistemes existents de control parental i com evitar continguts ofensius o d’assejtament a les xarxes. A través d’activitats i exemples, es reflexionarà sobre l’ús d’Internet que fan els menors en el seu dia a dia, i s’oferiran estratègies per proporcionar major seguretat a tota la família.


L'activitat anirà a càrrec d'un tècnic assessor del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya. Està organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. 

 

Participació