​C's carrega contra la nova xarxa de busos de Sabadell

La formació considera que perjudica els barris i redueix la freqüència de pas

Ana González
12 d'abril del 2016
Ciutadans de Sabadell critica la reestructuració de les línies d'autobusos portada a terme per l'equip de govern perquè considera que perjudica els barris de Torre-Romeu i Poblenou i empitjora la freqüència de pas. Segons la formació, amb la suspensió de la L44 els caps de setmana, el sector perd una de les línies que comuniquen amb la resta de la ciutat. El partit també lamenta que la nova L14 tampoc permeti desplaçar-se d'Els Merinals a Poblenou, una possibilitat que fins ara permetia la L44.

Per això, el regidor de C's Ramon García ha carregat contra aquests canvis que "suposen vestir un sant per desvestir-ne un altre". A més, C's rebutja el tancament del passeig al pas de bus, una mesura que considera un "greuge per a tota la xarxa local d'autobusos perquè els nous trajectes per vies més estretes i congestionades redueixen la velocitat comercial dels vehicles".

Per això, García ha lamentat que s'hagin incrementat els recursos econòmics a reforçar les línies en l'eix central "per compensar la pèrdua de freqüència de pas dels busos i no per millorar el servei". De fet, C's assegura que l'equip de govern els ha reconegut que es detecta un increment del temps de recorregut amb la nova xarxa.