L'Institut Guttmann i el Club Natació Sabadell, Mussols de l'Any

Ràdio Sant Quirze ha rebut el premi Mussol de Sant Quirze i Sabadell és ciutat Mussola

Guardonats dels premis Mussol
Guardonats dels premis Mussol | Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Ana González
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:38h
L'Institut Guttmann i el Club Natació Sabadell han estat distingits enguany amb els premis Mussol de l'Any que atorga la ciutat de Sant Quirze del Vallès. El municipi també ha reconegut Ràdio Sant Quirze, que ha estat guardonada amb el Premi Mussol en reconeixement pels seus 10 anys d'història. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha destacat la importància de la ràdio, ja que “fomenta la identitat del poble i realitza una tasca importantíssima a Sant Quirze, gràcies a totes les persones que, de manera creativa i única, desenvolupen els seus propis programes”.

A més, Sabadell ha estat guardonada com a Ciutat Mussola 2016. L'alcalde de Sabadell, Juli Fernández, ha recollit la distinció de la mà de l’alcaldessa de Sant Quirze i el president de l’Ateneu de Sant Quirze, Manel Sabés. 

L'acte de lliurament dels guardons, organitzats per l'Ateneu de Sant Quirze i l'Ajuntament, ha tingut lloc aquest dissabte a la Patronal en el marc de l'Aplec del Mussol. L'actuació del Cor de Cambra de la Universitat Autònoma de Barcelona ha amenitzat la trobada.