​Decomissen 259 plantes de marihuana trobades dins un cotxe

El cotxe estava estacionat a una urbanització de Castellar amb el conductor a dins

Ana González
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:10h
Imatge de les plantes confiscades
Imatge de les plantes confiscades | Ajuntament de Castellar del Vallès
La Policia Local de Castellar del Vallès ha decomissat 259 plantes de marihuana que es trobaven dins un cotxe. El cos local va localitzar el vehicle estacionat al carrer de Llívia, de la urbanització de l'Aire-Sol D, amb el conductor a dins. 

Els fets van tenir lloc el 4 d'abril passades les dotze de la nit quan dues patrulles de la Policia Local estaven duent a terme un control d’alcoholèmia a la cruïlla d’accés de la B-124 amb l’entrada a l’Aire-Sol D. Els agents van observar que un vehicle que anava a sortir de la urbanització feia una maniobra per evitar el control. 

Tot seguit, les dues patrulles van sortir a buscar el vehicle, que van trobar estacionat al carrer de Llívia, amb el seu conductor a dins. En inspeccionar el vehicle, van trobar a l’interior diverses capses amb les plantes de cànnabis. 

Les plantes han estat confiscades després d'identificar el conductor, un home resident a Castellar del Vallès. La Policia Local ha obert diligències per un delicte contra la salut pública i també ha presentat denúncia per via administrativa. Està previst que aquesta setmana traslladin les diligències i l’estupefaent a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sabadell.