CDC vol espais privats municipalitzats

La petició es presentarà en forma de moció al ple i afecta parcs i places d'ús privat

Hi ha carrers i zones a tota la ciutat
Hi ha carrers i zones a tota la ciutat | CDC
Redacció
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:14h
Els regidors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Sabadell presentaran una moció en el proper ple municipal demanant a l'Ajuntament que municipalitzi espais privats d’ús públic. Segons la força, a Sabadell hi ha determinades places o carrers que són de titularitat privada però que els utilitza tothom, i que moltes vegades queden deteriorats per la manca de manteniment.

"Plantegem que l'Ajuntament estudiï els diferents espais públics que són de titularitat privada per tal que, de mutu acord amb els propietaris, passin a ser propietat de l’Ajuntament, d’aquesta forma es garantiria el manteniment adequat, per tal que puguin ser utilitzats en condicions adequades per tothom", assegura el regidor Carles Rossinyol. Com exemple, apunta el barri de la Concòrdia, on hi ha carrers i places d’aquesta tipologia, com el Passatge Capitol o la Plaça de Maria Aurèlia Campmany.

D’aquesta forma, un com municipalitzats, aquests espais quedarien incorporats al contracte general de neteja de via pública, o de manteniment de l’arbrat que regeix per a tota la ciutat. "És un tema de millora de la ciutat, de justícia i que els veïns visquin on visquin tinguin els mateixos drets",afegeix Rossinyol.