La sabadellenca Sandra Santanyes, líder de la Copa Catalana Biking Point

350 ciclistes han gaudit aquest cap de setmana d'un recorregut espectacular digne de Copa del Món

Moment de la prova
Moment de la prova | Cedida
Redacció
11 d'abril del 2016
Corró d'Amunt ha vibrat de nou amb la Copa Catalana Internacional Biking Point reunint als millors ciclistes catalans en un gran cap de setmana de Mountain Bike on han brillat amb llum pròpia els nous líders del certamen, Ever Alejandro Gómez (Tomàs Bellés-Cannondale) i la sabadellenca Sandra Santanyes (MMR-Powerade), a més del guanyador de la cursa de Cross-country, Francesc Guerra (Olympia Factory Cycling).

La Copa Catalana Intenacional Biking Poing està generant una enorme expectació i a Corró d'Amunt ha reunit 350 ciclistes que no s'han volgut perdre una de les cites obligades del calendari. La competició s'iniciava dissabte amb una contrarellotge individual de 4 quilòmetres molt emocionant i que es va adjudicar Ever Alejandro Gómez (16:27) amb tan sols 2 segons de marge sobre Mario Sinués (CC TBikes-Massi) i 7 sobre Ismael Ventura (Primaflor-Orbea). En categoria femenina Sandra Santanyes va completar el recorregut en 19:54 deixant a gairebé 2 minuts a Núria Espinosa del Pansalud BGTeam i a 2:52 a Aleksandra Nezhovorova, companya d'equip d'Espinosa. En Sub23 els millors van ser Pau Romero i Sara Gay i en Junior van vèncer Ferran Robert i Júlia Pujol

La cursa d’XCO ha centrat totes les mirades en un circuit molt dur amb constants desnivells que no permetia ni un descans i que per a molts, estava al nivell d'escenaris de la Copa del Món. En una cursa molt igualada, Francesc Guerra ha obtingut una important victòria amb un temps d’1:30:07, per davant d'Ever Alejandro Gómez, a qui ha vençut per un estret marge de 18 segons. El podi l'ha completat Ismael Ventura a 1:31. En categoria femenina Sandra Santanyes s'ha imposat amb 1:24:17, deixant sense opcions a Núria Espinosa a 7:26 i a Veerle Clerein (Montbike) a més de 10 minuts. En les categories de promoció han repetit victòria igual que en la contrarellotge Pau Romero i Sara Gay en Sub23 i Ferran Robert i Júlia Pujol en Junior. En Cadet triomf per Àlex Martín i Vandermoute Pasquine.

Ever Alejandro Gómez i Sandra Santanyes s'han enfundat el mallot de líder de la Copa Catalana Internacional Biking Point, encara que per un marge mínim de punts sobre Ismael Ventura i Sara Gay. La propera cita de la Copa Catalana Internacional Biking Point serà el 24 d'abril al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de categoria UCI C2.