Sentit homenatge a les víctimes de l'accident d'avioneta de Sabadell

L'Aeroclub ha fet un acte amb amics i familiars | Un grup d'avions i un helicòpter s'han sumat al record dels tres pilots morts a Madrid

NacióSabadell
09 d'abril del 2016
Actualitzat a les 23:01h
Acte d'homenatge a les víctimes de l'accident de Madrid
Acte d'homenatge a les víctimes de l'accident de Madrid | Aeroclub Sabadell
L'Aeroclub Sabadell ha fet aquest dissabte per la tarda un acte en memòria dels tres pilots i socis de l'entitat morts la setmana passada en un accident d'avioneta a prop de Madrid. L'aparell havia sortit de l'Aeroport de Sabadell i es va estavellar després que un voltor va impactar contra una de les ales, provocant la mort dels pilots Marc Campos, Joan Serra i Andrés López.

A l’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde Sabadell, Juli Fernàndez, el president de l’Aeroclub, Pere-Joan Nogueroles, i el cap de l'escola, Lluis Badia, que han iniciat una ronda de parlaments en què s'ha glossat i recordat les figures dels tres joves pilots, de 22, 22 i 27 anys. Especialment emotives han estat les paraules dels amics dels desapareguts i l’emissió d’un vídeo amb imatges dels mateixos.

Després d’entregar una escultura memorial a cadascuna de les tres famílies, l’acte ha conclòs amb una llançada de pètals des d’un helicòpter, i amb la tradicional  formació L’home perdut (Missing Man Formation), una maniobra que han realitzat quatre Cessna 172R/S, on un avió abandona la formació cap amunt, deixant un forat visible que simbolitza la desaparició d’un aviador. 
 

Formació de les avionetes. Foto: Aeroclub Sabadell