Trenquen vidres i apareixen noves pintades feixistes a L'Obrera

El casal assegura que els fets han passat de matinada | Diversos col·lectius de la ciutat es posicionen en contra d'aquest tipus d'actuacions

Vidre trencat aquesta matinada a L'Obrera
Vidre trencat aquesta matinada a L'Obrera | L'Obrera
Nació Sabadell
09 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:27h
EL casal de L'Obrera ha aparegut aquesta matinada amb vidres trencats i amb noves pintades a prop del lloc en què es fa apologia del nazisme i el feixisme. Es tracta d'una nova agressió contra moviments de l'esquerra a la ciutat, la quarta que s'ha conegut en el darrer més, i la tercera de la qual és objecte el local de l'avinguda de Barberà.

El col·lectiu denuncia que els han trencat part dels vidres impactant-hi algun tipus d'element, i que s'hi han fet pintades on es pot llegir com es lloa la figura d'Adolf Hitler. Ahir ja van denunciar els fets, després que dimecres es reunissin una cinquantena de persones d'estètica feixista davant de l'espai, fet que va provocar un desplegament policial i la concentració d'unes 200 persones donant suport als membres de L'Obrera.

Les darreres accions feixistes, de les quals també han estat víctima membres de les JERC, han provocat que membres com la CGT o les FAVCS hagin manifestat públicament la seva preocupació, sumant-se a l'Ajuntament de Sabadell, on tots els grups municipals abordaran properament la situació.