Els Mossos celebren la seva festivitat a Sabadell

L'Espai Cultura ha acollit aquest divendres la cita

Acte de les Esquadres 2016 a Sabadell
Acte de les Esquadres 2016 a Sabadell | Mossos d'Esquadra
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat el 09 d'abril a les 23:19h
Aquest divendres l’Àrea Bàsica Policial de Sabadell i la Comissaria de Districte de Santa Perpètua de Mogoda han celebrat a l’Auditori de l’Esplai Cultura Fundació Sabadell 1859 l’acte corresponent a les Esquadres 2016. L’acte ha estat conduit per l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, conjuntament amb el Cap i Sotscap de l’ABP de Sabadell, l’Intendent Josep Guillot i l’Inspector Felip García, respectivament, així com el Cap de la Comissaria de Districte de Santa Perpètua de Mogoda, el Sotsinspector Albert Aldecoa.
 
A la celebració han estat presents diferents representants dels cossos policials presents al territori , en concret els caps i comandaments de les policies locals de Sabadell, Castellar del Vallès, Gallifa, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Polinyà. També ens han acompanyat representants del Cos Nacional de Policia de Sabadell i de la Guàrdia Civil de Badia del Vallès així com membres del Cos de Bombers de Sabadell i del Cos d’Agents Rurals.
 
A la cerimònia també han estat presents els alcaldes, regidors de seguretat, autoritats judicials, representants institucionals, empresarials i socials de les localitats de referència. Per començar s’ha emès un vídeo institucional i a continuació l’Intendent Josep Guillot, Cap de l’ABP de Sabadell, ha fet un parlament. Acte seguit s’ha iniciat la entrega de les distincions, en concret  13 agraïments i 36 felicitacions.
 
Al llarg de la cerimònia s’han interpretat a piano diverses peces musicals, concretament Instante eterno de Juan Antonio Cazorla i Orgía del compositor Joaquim Turina. La cerimònia s’ha clausurat amb unes paraules de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, i la interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya.