El Campus Andrés Iniesta s'instal·la aquest estiu a Sabadell

El jugador del Barça ha presentat aquest migdia la cita a les instal·lacions del Complex Olímpia | Uns 600 nens hi participaran

Andrés Iniesta en la presentació del campus
Andrés Iniesta en la presentació del campus | NacióSabadell / Cedida
Redacció
08 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:45h
El Campus Andrés Iniesta de futbol s’instal·larà aquest estiu i per primer cop a la ciutat de Sabadell. El capità blaugrana ha presentat la cita aquest migdia a les instal·lacions del Complex Olímpia, on es desenvoluparan les activitats que acolliran uns 600 nens vinguts de diferents punts del món.
 
La cita s’allargarà del 27 de juny al 15 de juliol, situant la ciutat en un punt destacat pel que fa a activitats vinculades amb el món de l’esport, tenint en compte la transcendència del crac de Fuentealbilla. Els nens, que s’allotjaran amb les seves famílies a l’Hotel Sabadell, duran a terme les activitats a les instal·lacions del Complex Olímpia.
 
Andrés Iniesta ha destacat les facilitats que hi han hagut per a poder instal·lar el campus a la capital vallesana, on ha valorat molt positivament les instal·lacions on es duran a terme les activitats. Per la seva banda, la regidora d’Esports, Marisol Martínez, ha agraït la tria d’Iniesta: "Un campus d’aquestes característiques ens situen per potenciar unes instal·lacions i un esport amb una figura com la de l’Andrés, que demostra el que volem representar: esport de qualitat, joc net i valors”, ha assenyalat.
 
La metodologia
        

El Campus inclou dues sessions d'entrenament diàries, una al matí i una altra a la tarda, de la mà de Tècnics Titulats o Llicenciats i formats internament sota els Criteris del Mètode Andrés Iniesta-8. Al migdia, els nens tindran una sessió de manualitats amb monitors d'esplai.
 
Es treballarà amb grups reduïts d'entre 12-15 alumnes amb l'objectiu que els participants assimilin els fonaments del joc que caracteritza l'Andrés i tot el seu repertori de recursos. El nivell formatiu aplicat per la direcció de l'Acadèmia respondrà als quatre principis generals del Mètode AI-8, centrat en la posició del joc, la possession de la pilota o la progression del joc, entre d’altres.