Ripollet se solidaritza contra els atacs feixistes a Sabadell

El municipi rebutja qualsevol manifestació feixista

Ana González
10 d'abril del 2016
L'Ajuntament de Ripollet ha transmès al govern de Sabadell una declaració institucional de rebuig a qualsevol manifestació de caràcter feixista, com la que va tenir lloc a dimecres passat a la cocapital vallesana. D'aquesta maner,a Ripollet se solidaritza amb el poble i el govern de Sabadell, "un referent comarcal de les lluites i conquestes veïnals, obreres i socials", diu la declaració.

El text també recorda que és responsabilitat dels governs democràtics la cura i protecció dels valors de l'antifeixisme, que  promouen les llibertats, la inclusió a les polítiques públiques de les persones que pateixen les desigualtats, que garanteixen l'equitat i la redistribució dels recursos públics. 

Per això, concreta la declaració, el govern de Ripollet fa públic el seu suport als moviments populars de Sabadell, que des de fa dues dècades han exercit de cordó de seguretat per arraconar el feiximes. La lluita per un habitatge digne,la posada en marxa d'espais col·lectius i comunitaris i el jovent que no es resigna, entre molts d'altres, en són exemples, cita el text. També expressa el suport al nou govern de Sabadell per les polítiques de no exclusió, participació i drets civils que està duent a terme.