L'ofici d’actor i els seus embolics arriben avui a l'Estruch

La companyia Estrena Morena presenta "Ve de nou (sobretot al principi)" aquest vespre | Compta amb una desena d’esquetxos al voltant de la feina dels còmics

Jep Barceló i Carles Prats en una imatge promocional
Jep Barceló i Carles Prats en una imatge promocional | Estrena Morena
Redacció
08 d'abril del 2016
Tothom creu que fa riure, en un dinar d’empresa, amb la família per Nadal, però qui de veritat s’ho treballa per fer-ho són els actors. La companyia Estrena Morena presenta aquest vespre a l’Estruch la seva darrera creació, Ve de nou (sobretot al principi), on demostra precisament això, l’ofici de l’actor i tot allò que es genera al seu voltant.
 
Ho fa de la mà dels actors Jep Barceló i Carles Prats i sota la direcció d’Anna Fité, amb una cadena amb una desena d’esquetxos ben entrelligats amb dos monòlegs. “La idea de l'obra va néixer arran de la bona acollida que va tenir la proposta de microteatre que vam oferir el maig passat als Glops de Teatre de la Bodega Coca, on vam presentar-hi tres dels esquetxos que ara formen part de Ve de nou”, explica Fité.
 
Escrita a mida per als actors que formen part de la proposta, comptaran amb un artista convidat, tant avui, quan estrenen, com demà, en el segon passi de l’obra. Ve de nou (sobretot al principi) es podrà veure en les seves dues sessions a les 21.00 hores.
 
 
Clip falten 15 dies

Queden 15 dies!!!! 8 i 9 d'Abril, VE DE NOU (sobretot al principi) a L'EstruchVenda d'entrades a https: https://www.koobin.com/sabadell/Vedenou

Posted by Cia. ESTRENA MORENA on dilluns, 28 / març / 2016