El Teresa Claramunt assegura que Gràcia segueix igual de brut

L’AMPA va impulsar una iniciativa per etiquetar les deposicions i que ha rebut el suport de diverses associacions del barri | Tot i la campanya diuen que el barri segueix amb la mateixa brutícia i demanen a l'Ajuntament més control

Deposicions ben marcades
Deposicions ben marcades | Nació Sabadell / Cedida
Redacció
05 d'abril del 2016
 
Els pares i mares de l’escola Teresa Claramunt assegura que el barri de Gràcia segueix igual de brut que fa uns mesos enrere, tot i la campanya que van posar en marxa contra els propietaris incívics de gossos. Per aquest motiu, el col·lectiu insta l'Ajuntament a que dugui a terme accions preventives per evitar que qui passagi un gos que embruta el carrer, ho netegi.

El col·lectiu va posar en marxa una campanya que va rebre molts suports de diferents punts de la ciutat, i que consistia en etiquetar les caques de gossos que trobaven pel camí que els seus fills fan cada dia com a mínim dos cops per anar i tornar de l'escola a casa. "Uns mesos després valorem que pràcticament tot segueix igual, el barri continua més o menys igual de brut, amb l'única diferència que sí que és cert que les caques punxades les recull es servei de neteja, perquè les identifica ràpidament (us adjuntem algunes fotografies d'ahir mateix)", apunten en un comunicat.

És per aquest motiu que insten l'Ajuntament a què sigui part activa en l'assumpte, amb una campanya preventiva adreçada als amos incívics. "Passaria per tenir una veritable policia de proximitat, no volem que posin multes, volem que facin una tasca pedagògica de fer entendre que cal mantenir el barri net", assenyalen.

En aquest sentit, denuncien que troben a faltar que la Policia Municipal treballi colze a colze per evitar la brutícia a l'entorn de l'escola, que, destaquen, és el mateix que el de la comissaria.