Renfe engega una campanya de civisme a Rodalies de Catalunya

S'emetran missatges de megafonia a l’interior de trens i estacions per conscienciar als usuaris de la necessitat del bon ús de les instal·lacions

Redacció
01 d'abril del 2016
Renfe ha posat en marxa aquest divendres una campanya de civisme als serveis de Rodalies de Catalunya. Es desplegarà a l’interior dels trens i a les estacions a través de missatges de megafonia, cartells informatius i imatges a les pantalles dels combois. L’objectiu és reforçar la conscienciació dels clients dels serveis de Rodalies i dels trens regionals de la necessitat col·lectiva del bon ús de les instal·lacions per així conservar i respectar aquests espais públics.

Segons un comunicat de Rodalies de Catalunya, “la temàtica dels missatges es basarà a reforçar les normes bàsiques del civisme a trens i estacions vinculats amb l’ús adequat dels seients del tren, la utilització d’auriculars per escoltar música, la prohibició de fumar a l’interior dels trens i estacions subterrànies”.

Paral·lelament i per reforçar la campanya, el perfil de Twitter de Rodalies (@rodalies) publicarà tuits per fer memòria als usuaris d’aquest missatge a favor del civisme.