El Sabadell aixeca la seva primera Copa Catalunya (2-0)

Els arlequinats han ofegat el Barça B amb gols de Sandro Toscano i Forgas | La FCF ha invitat la selecció holandesa per disputar el partit de seleccions nadalenc

El Sabadell ha superat el Barça B en la final de la Copa Catalunya
El Sabadell ha superat el Barça B en la final de la Copa Catalunya | CES
31 de març del 2016
Actualitzat a les 0:36h
El Centre d’Esports Sabadell sembla haver trobat un petit oasi a la difícil situació que viu en Lliga gràcies a la primera Copa Catalunya que aquest dimecres ha alçat després d’imposar-se a un dèbil Barça B (2-0). Dos gols de Sandro Toscano i Forgas van deixar els de Gerard López sense opcions, en un partit en què va brillar la figura del desaparegut Johan Cruyff, mort dijous passat víctima d’un càncer.

Els jugadors locals han aconseguit retenir la Copa Catalunya, evitant així que sortís de la Nova Creu Alta, després d’un partit en què els de Miguel Álvarez han mantingut el control del joc. Els gols no han arribat fins la segona part, quan Sandro Toscano ha marcat quan només es comptaven 6 minuts de la represa del xoc, mentre que el gol definitiu, d’Ernest Forgas, no ha arribat fins el 90.

Amb tot, el partit també ha servit per rendir homenatge a l’exjugador i extècnic Johan Cruyff. Al minut 14, el partit s’ha aturat per complert, amb una forta ovació digna d’un històric, i que molts voldrien veure repetida dissabte en el clàssic que enfrontarà Barça i Madrid al Camp Nou. Per la seva banda, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha invitat la selecció holandesa a què sigui la rival del tradicional partit de Nadal.