Tres morts en caure a Madrid una avioneta procedent de Sabadell

L'accident ha tingut lloc entre les localitats de Perales de Tajuña i Valdilecha | Dues de les víctimes estaven participant en un vol d'entrenament

La policia científica investigant en les restes de l'avió
La policia científica investigant en les restes de l'avió | EFE
Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat a les 19:00h
Tres persones d'entre 20 i 30 anys han mort en estavellar-se aquest dimecres al migdia una avioneta que havia sortit de l'aeròdrom de Sabadell. L'accident ha tingut lloc entre les localitats madrilenyes de Perales de Tajuña i Valdilecha, segons han informat a EFE fonts d'Emergències-Comunitat de Madrid 112 i de la Guàrdia Civil. L'Aeroclub de Sabadell ha convocat a les 19.00 una roda de premsa per tal d'informar del sinistre.

Els serveis d'emergències han indicat que l'avís s'ha produït passades les dues del migdia i que l'avioneta ha caigut per causes que encara es desconeixen. L'aeronau s'ha precipitat contra un arbre i una de les seves ales s'ha incendiat.
 

Imatge de l'avioneta accidentada Foto: EFE


Dues de les víctimes estaven participant en un vol d'entrenament per acumular hores de pràctica, segons el portaveu de l'Aeroclub Barcelona-Sabadell. Un dels ocupants de l'avioneta ja havia finalitzat la fase de formació, per la qual cosa tenia la llicència de pilot professional, mentre que els altres dos, que disposaven de llicència privada, es preparaven per obtenir el nivell professional.

Aquest accident d'avioneta és el tercer d'aquestes característiques aquest any a l'estat espanyol. El més greu va tenir lloc el passat 16 de gener, quan quatre persones (un empresari, la seva dona i les seves dues filles), van perdre la vida a Conca en estavellar-se l'avioneta en què viatjaven.