El PSC acusa ERC, CiU i la CUP de no donar suport a la nova residència del sud

Mobilització davant l'Ajuntament en defensa de la residència del sud.
Mobilització davant l'Ajuntament en defensa de la residència del sud. | Albert Segura
Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat el 31 de març a la 13:47h
El PSC acusa ERC, CiU i la CUP de no donar suport a la proposta de la formació socialista aprovada al Parlament per reclamar l'immediat inici de la construcció de la residència per a gent gran del Sud de Sabadell. En un comunicat, carreguen contra les tres forces, que actualment formen part del govern municipal, d'haver-se negat a fer costat a la petició socialista.

La iniciativa, que s'ha aprovat avui amb els vots a favor de tots els partits polítics, excepte Junts pel Sí i la CUP, que s'han abstingut, reclama l'inici immediat del procés de licitació de les obres per a la construcció i posada en funcionament de la Residència i Centre de Dia del Sud. El diputat socialista Pol Gibert ha criticat que ERC i CUP, partits que governen Sabadell "s'hagin abstingut en una votació tan important per als veïns del Sud de la ciutat, uns veïns que reclamen des de fa molts anys aquest equipament".

"No pot ser que l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i els representants del govern municipal reclamin que volen la residència Sud, i a l’hora de la veritat no es posicionin a favor en el Parlament, com ha passat aquest matí». El diputat vallesà ha considerat contradictòria i fora de lloc la postura d'ERC i la CUP, per no haver convençut als seus representants parlamentaris.