La Plataforma Soterrament FGC compareixerà al Parlament

Redacció
30 de març del 2016
Concentració davant l'Ajuntament per insistir en el soterrament abans del ple d'octubre
Concentració davant l'Ajuntament per insistir en el soterrament abans del ple d'octubre | Norma Vidal
La Plataforma Soterrament FGC ARA ha anunciat que compareixerà en una propera reunió de la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya. Ho farà després de traslladar als grups parlamentaris les seves inquietuds al voltant del soterrament de les vies al seu pas pels barris de Gràcia i Can Feu. 

En un comunicat, el col·lectiu assenyala que les trobades han tingut com a finalitat traslladar-els-hi tota la informació actualitzada de quin punt es troba el procés a favor del soterrament, després de les nombroses gestions i actuacions dutes a terme en els darrers mesos. "Un dels temes principals tractats és la necessitat de concretar el finançament dels 20 milions d’euros en els Pressupostos de la Generalitat que s’han d’aprovar properament", assenyalen.

Arran de les trobades, la Plataforma compareixerà en una propera sessió de la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya en defensa del soterrament i del seu finançament.

Reunió amb el govern municipal

A banda, la Plataforma ha sol·licitat al govern de Sabadell una nova reunió amb la finalitat de conèixer l'estat de diferents temes plantejats en la darrera trobada feta el passat 10 de febrer. Entre aquests temes hi destaquen les gestions dutes a terme a favor del finançament, l’estat de redacció del projecte constructiu, o la urbanització de l’espai damunt l’estació de Can Feu-Gràcia.

En el text, destaquen que el punt més important per a tractar és l'acord adoptat en la Comissió Tècnica pel soterrament celebrada el passat 3 de desembre d’elaborar un document de conclusions del treball fet per la comissió i el seu trasllat a l’aprovació del ple municipal.