Pols municipal per la nova escola Virolet i l'inistitut Can Llong

Tots els grups municipals presentaran una moció conjunta al ple d'aquets dijous per demanar el centre a la Generalitat | L'Ajuntament ja va anunciar la reserva de sòl per als equipaments

Pla especial de Can Llong
Pla especial de Can Llong | Ajuntament de Sabadell
Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat a les 11:38h
Tots els grups municipals amb presència al ple de l'Ajuntament de Sabadell subscriuen una moció conjunta per demanar a la Generalitat la construcció de la nova escola Virolet i l'institut Can Llong. Es tracta d'una llarga reivindicació en aquest barri de la ciutat, donada la necessitat registrada per donar resposta a la demanda que hi ha a la zona.

La moció es presentarà en la sessió ordinària del ple d'aquest mes de març, que se celebra aquest dijous per la tarda, i que preveu que la petició permeti fer efectiva la incorporació de les partides corresponents als pressupostos de l'exercici 2016-2017. Es donaria resposta, d'aquesta manera, al compromís dels Serveis Territorials d'Ensenyament, de tirar endavant el projecte dels nous edificis.
 
En el marc del debat polític que es durà a terme en el ple, un representant de les AMPA farà lectura d'un comunicat amb el text de la moció, que podeu consultar en aquest enllaç.