Ciutadans reclama el deute de la Generalitat amb Sabadell

Redacció
24 de març del 2016
El portaveu de Ciutadans a Sabadel, Adrián Hernández, se suma a la petició del del PP, Esteban Gesa, i recorda que el Govern de la Generalitat "deu al consistori entre 12 i 16 milions d'euros". En aquesta línia, la La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Sabadell ha aprovat per unanimitat una proposta del grup municipal de Ciutadans en la qual "es requereix formalment a la Generalitat al fet que faci efectiu el pagament del deute pendent amb el consistori.

La proposta aprovada per la Junta de Portaveus recull que l'import degut al municipi hauria de ser abonat "quan l'Estat compleixi amb les seves obligacions econòmiques amb la Generalitat, tal com estableix l'Estatut de Catalunya".

Hernández afegeix que "l'acord unànime de tots els grups municipals serà elevat a la Conselleria de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, a la Conselleria d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, al President de la Generalitat de Catalunya i als presidents de tots els grups polítics del Parlament de Catalunya".