Entrades exhaurides per la final de la Copa Catalunya de futbol

Aquest migdia se n'ha fet la presentació oficial | El partit es disputarà a l'estadi de la Nova Creu Alta de Sabadell | El Centre d'Esports Sabadell i el Futbol Club Barcelona B es veuran les cares

Presentació de la final de la Copa Catalunya de futbol 2016
Presentació de la final de la Copa Catalunya de futbol 2016 | FCF
Redacció
23 de març del 2016
Actualitzat a les 16:56h
A falta d’una setmana per a la celebració del partit, es preveu un ple absolut a l’estadi municipal de la Nova Creu Alta, escenari el dia 30 de març de la 26ena final de la Copa Catalunya de Futbol, que enfrontarà al Centre d’Esports Sabadell i el Futbol Club Barcelona B. Ja no queda cap de les gairebé 12.000 localitats disponibles per presenciar el matx.

Aquest migdia s'ha celebrat a la Casa Duran de la capital vallesana l'acte oficial de presentació de la final, en què hi ha participat el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies: "És una competició històrica, la més important del futbol català i ha de tenir el màxim ressó", ha destacat. "Hi ha hagut un cent per cent de participació dels clubs, és una competició que té un gran èxit, gràciès a que els clubs estàn molts implicats", ha afegit.

L’alcalde, Juli Fernàndez, ha assegurat que “és un motiu d’alegria presentar actes singulars com aquest", assegurant que “la ciutat té un club més que centenari, que s’esforça dia a dia per ser un referent en diferents àmbits, i aquesta Copa és una referència a escala nacional”.

Aquesta serà la quarta ocasió que la Nova Creu Alta esdevé l’escenari d’una final de la Copa Catalunya. La primera vegada va ser el 2003 i va repetir el 2007 i el 2010. Serà, d’altra banda la segona final d’aquest torneig que disputarà el Centre d’Esports Sabadell, subcampió el 1991 –torneig anomenat llavors Copa Generalitat–, en caure per 6 a 3 contra el FC Barcelona. El partit també serà retransmès en directe pel canal Esports 3.