Najib Elbahiri: «No són musulmans, són assassins»

El líder de la comunitat musulmana de Sabadell condemna fermament els atemptats

Najib Elbahiri, al centre, i altres membres de la comunitat musulmana de Sabadell, amb l'alcalde Juli Fernàndez
Najib Elbahiri, al centre, i altres membres de la comunitat musulmana de Sabadell, amb l'alcalde Juli Fernàndez | Albert Segura
Albert Segura
23 de març del 2016
Actualitzat a la 13:59h
La comunitat musulmana a Sabadell s’ha sumat a la condemna dels atemptats d’aquest dimarts a Brussel·les, atacs indiscriminats contra gent innocent, asseguren, que res tenen a veure amb la seva religió. Aquest dimecres han participat en el minut de silenci convocat davant de l’Ajuntament.
 
“No són musulmans, són assassins, això no té res a veure amb la religió, no ens representa, diuen que són musulmans però només ho són pels noms, en cap lloc de l’Alcorà du que s’hagi de matar gent”, denuncia Najib Elbahiri, president de la Comunitat Islàmica de Sabadell i del Comitè de Mesquites local. En aquest sentit, assegura que aquests atacs els perjudica directament, si bé a la ciutat assegura que ja els coneixen i que el rebuig a la seva comunitat no s’ha accentuat.
 
No en el nostre nom
 
Elbahiri assegura que la comunitat musulmana s’ha de sumar al rebuig als atacs, però no ha de demanar perdó perquè no en són els autors: “La comunitat musulmana ha de condemnar els atemptats, però no ha de demanar perdó perquè no ens representen com a religió”, apunta.
 
En aquesta mateixa línia, considera que les grans forces internacionals, principalment els Estats Units i la Unió Europea, han de prendre part en l’afer. “Cal mirar d’on surt l’armament de DAESH”, afegeix.