El PSC fa costat a Josep Ayuso després de la seva citació com a investigat

En un comunicat asseguren que el regidor va posar la situació en coneixement del partit des del primer momebt | El jutge valora la responsabilitat de l'actual portaveu del PSC a Sabadell en el cas de Ca n'Alzina

Josep Ayuso, portaveu del grup municipal del PSC.
Josep Ayuso, portaveu del grup municipal del PSC. | Albert Segura
Redacció
21 de març del 2016
Actualitzat a les 17:37h
El PSC assegura que fa costat al portaveu del grup municipal a l'Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, després que el titular del Jutjat d'Instrucció número 4 de la ciutat l'ha citat a declarar en qualitat d'investigat en el cas de Ca n'Alzina. En un comunicat, la comissió gestora de la formació a la ciutat recorda les accions que Ayuso va dur a terme quan era regidor d'Urbanisme contra la propietat de la finca on s'haurien dut a terme irregularitats urbanístiques.

"La Comissió Gestora manifesta que el portaveu del grup municipal socialista, Josep Ayuso ha donat compliment a allò que estableixen els Estatuts i el Codi Ètic del PSC i ha posat en coneixement de la direcció local, comarcal i nacional la seva situació, en tots els casos les diferents direccions han traslladat a Josep Ayuso el seu suport", assenyala el text. En aquest sentit, recorden que no es tracta d'un cas de corrupció ni està vinculat amb el cas Mercuri.