La UGT de Sabadell denuncia que el govern presenta els pressupostos sense discutir-los amb ells

18 de març del 2016
Actualitzat a les 11:10h
El sindicat UGT denuncia que el govern de Sabadell vol aprovar els pressupostos municipals per al 2016 sense que la representació sindical hagi tingut la possibilitat de discutir-los, ni de fer preguntes, ni d'aclarir qüestions. "Creiem que no és conseqüent amb allò que tantes vegades ha proclamat el govern municipal en relació a la necessària transparència que ha de presidir la gestió municipal", assenyalen en un comunicat.

"No hauria de representar cap problema per exemple, explicar les raons de l'augment de les partides destinades al Gabinet d'Alcaldia, o a Òrgans de Govern, o com és que el pressupost de Policia Municipal es redueix en uns 340.000 euros, mentre per una altra banda s'incrementen places", afegeixen. En aquest sentit, apunten que tampoc dicuteixen si el govern municipal contempla en aquests pressupostos el restabliment del Fons d'Acció Social, o de la partida destinada a revisar els llocs de treball per poder corregir les anomalies de la plantilla de forma acordada amb la representació sindical i no com es fa sovint, és a dir, a lliure criteri de l'Ajuntament.

"Segur que hi ha alguna explicació però els sindicats no n'hem tingut l'oportunitat de sentir-la, volem deixar constància que fets com aquest fan que altres actuacions o iniciatives perdin tota credibilitat si, com és el cas, van acompanyades de decisions difícilment justificables", conclou el text.