El passat agrícola torna a Sant Quirze amb la Passada de Sant Antoni Abat

La Passada de Sant Antoni Abat
La Passada de Sant Antoni Abat | Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Ana González
18 de març del 2016
La tradició torna a Sant Quirze del Vallès amb la Passada de Sant Antoni Abat, que tindrà lloc aquest diumenge coincidint amb Diumenge de Rams. Carros i cavalls desfilaran pel centre del municipi.

La celebració començarà a les vuit del matí davant el recinte firal amb el tradicional esmorzar de pagès. A partir de les deu del matí tindrà lloc la benedicció dels animals que donarà pas a la rua a partir de dos quarts de dotze del matí. 

El recorregut passarà per l'avinguda d'Antoni Gaudí, el carrer de Pi i Maragall, l'avinguda de Pau Casals, el carrer de Francisco Rosales, la plaça de la Vila, el carrer del Pintor Vila-Puig, el carrer de Sentmenat, l'avinguda de Pau Casals, el carrer de Sabadell i l'avinguda Camí del Mas. Els carros participants faran els Tres Tombs a la rambla de Lluís Companys, la plaça 14 d'abril i l'avinguda dels Països Catalans. 

La Passada de Sant Antoni Abat està organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb la col•laboració de l’Associació Amics del Cavall.