​Una castellarenca rep la Medalla pels seus 100 anys de vida

per Ana González, 14 de març de 2016 a les 17:00 |
Rosa Gratacós durant l'entrega | Ajuntament de Castellar del Vallès
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de març de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat ha entregat a la castellarenca Rosa Gratacós la Medalla Centenària. El lliurament ha tingut lloc a la Fundació Obra Social Benèfica, on Gratacós ha estat acompanyada per la seva família i membres del consistori i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Rosa Gratacós Pobla va néixer a Castellar del Vallès i va treballar de teixidora. Un cop casada, va ser botiguera a la carnisseria familiar fins a la seva jubilació, motiu pel qual és una persona molt coneguda a la vila. Viu a la Fundació Obra Social Benèfica des de l'agost del 2011, té un fill, dos néts i també besnéts.


A més de l'entraga de la medalla, Gratacós ha estat obsequiada amb una festa durant la qual s'ha llegit un poema, s'ha escoltat la seva cançó preferida i ha rebut una postal elaborada pels treballadors i residents.

A Castellar del Vallès hi ha vuit persones que superen el segle de vida. Dues dones de 100 anys, dues de 101 anys i una altra de 105; a més d'un home de 100 anys i dos homes de 103.

 

Participació